Nieuws

Nieuws 11 februari 2019

Groenblauwe ambities van het CID

50 deskundigen op het gebied klimaatadaptief natuurinclusief bouwen ontwikkelen en beheren kwamen vandaag bijeen in Binck Rooftop om de groenblauwe ambities van het CID te promoten en te ondersteunen met adviezen. Men heeft er zin in om deze ambities verder te brengen. Groen en blauw van grote structuren tot in de haarvaten van gebouwen. Inspirerende […]

Nieuws 12 december 2018

Impuls aan innovatie in het Central Innovation District

Tijdens de CID-Conferentie Kansen voor Nieuw Den Haag op donderdag 29 november 2018 kondigde wethouder Saskia Bruines van Onderwijs, Kenniseconomie en Internationaal de CID Innovatie Challenge aan. Met deze uitdaging doet de gemeente Den Haag een oproep aan de stad om de komende jaren nieuwe, innovatieve projecten te ontwikkelen. Op deze manier wordt een extra […]

Nieuws 5 november 2018

Deelsessies CID-conferentie: Kansen voor Nieuw Den Haag bekend

Donderdag 1 november hebben alle mensen die zich ooit hebben aangemeld voor de CID-nieuwsbrief de uitnodiging voor de CID conferentie Kansen voor Nieuw Den Haag ontvangen.

Nieuws 10 oktober 2018

Bruce Katz te gast bij het CID-Café

Afgelopen 4 oktober bezocht Bruce Katz het CID. Katz is expert op het gebied van stedelijk leiderschap en politieke en economische innovatie en vooraanstaand spreker en auteur op het gebied van de groeiende rol van steden.

Nieuws 25 september 2018

CID Graffiti

Eind augustus is een kunstwerk met daarop de skyline van het CID onthuld door wethouder Robert van Asten. Het kunstwerk van Erwin Verkade van 40m2 is te zien op de toegangspoort van SoZa.

Nieuws 2 juli 2018

5 onderzoeks­voorstellen Central Innovation District (CID) krijgen subsidie

De gemeente riep onderzoekers op om met een voorstel te komen voor een innovatief onderzoeksproject. De innovatieve onderzoeksprojecten moeten een bijdrage leveren aan het vergroten van de kennis over het CID. Van de 27 inzendingen krijgen er 5 een stimuleringssubsidie.