Een Streetart Run Binckhorst

20
Apr

De Streetart Run Binckhorst langs meer dan 30 streetart kunstwerken van (inter)nationale kunstenaars in de Binckhorst Den Haag.

De Street Art Run is tussen de 5-6 km lang en loopt door de Binckhorst in Den Haag.
We rennen op een rustig tempo langs de kunstwerken en we stoppen bij elk kunstwerk voor een korte uitleg (en foto’s).

We lopen langs 30 kunstwerken van (inter)nationale kunstenaars zoals Bier en Brood, Lily Brik, Collin van der Sluijs, Mr Super A, zesta, Page33 en Erwin Verkade.
De Binckhorst en de Binckhaven zijn het Street Art District van Den Haag geworden. De Binckhorst is een gebied met een rauwe en industriële uitstraling en zal de komende jaren gaan transformeren naar een gemengd woon-werkgebied. Er zijn nu veel jonge ondernemers, kunstenaars en culturele broedplaatsen te vinden die het gebied een creatieve en energieke cultuur geven.

De Street Art zal de huidige rauwe en industriële uitstraling van het gebied alleen maar verder versterken. In de Binckhorst vind je onder andere de Caballero Fabriek, Mama Kelly, Kompaan Brouwerij, Capriole, Bink36 en het Teleport Hotel.

Deze running tour is onderdeel van ASICS FrontRunner on Tour. De run zal worden begeleid door ASICS FrontRunner Roderick Cremers (@cremers).

Zatewrdag 20 april 2019
14:00 – 16:00 uur

Start en einde zijn bij de Caballero Fabriek. Caballero Fabriek ,Saturnusstraat 60, 2516 AH Den Haag.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-asics-frontrunner-on-tour-street-art-run-binckhorst-den-haag-58860344876?aff=ebdssbdestsearch